Støvsuger anmeldelser

Hos Vacuumtester leder vi altid efter den bedste støvsuger på markedet. Fra en stavstøvsuger til kæledyrshår til en poseløs støvsuger til trægulve. Jeg tester støvsugere fra A til Z og deler mine erfaringer i omfattende støvsugeranmeldelser.

Hvad vil du opdage på denne side?

Nylige anmeldelser af støvsuger

Se de seneste anmeldelser af støvsuger nedenfor.

Forskningsmetodologi støvsuger anmeldelser

Vi bruger den samme forskningsmetodologi til alle støvsugeranmeldelser. Dette giver os mulighed for at sammenligne støvsugere på forskellige faktorer og finde ud af, hvilke der scorer bedst.

Forskningsfaktorer

For at vurdere en støvsuger ser vi på en række vigtige faktorer. I hver støvsugeranmeldelse ser vi på de samme faktorer, så vi sammenligner støvsugere på en fair måde.

I hver anmeldelse vurderer vi følgende aspekter:

  • Tilbehør: vi ser på hvilke sugebørster du får med. Dette giver en god idé om alsidigheden af ​​en støvsuger.
  • Sugeevne: Vi tester hver enkelt støvsuger på tre forskellige gulvtyper med forskellig snavs. Vi laver også en sugekrafttest (Kpa) og researcher i lufthastigheden (m/s).
  • Brugervenlighed: vi dykker ned i støvsugerens vægt og støjniveau. Vi ser også på opbevaringsmuligheder.
  • Vedligeholdelse: hvor let er støvsugeren at tømme? Kan du rense HEPA-filteret eller skal du udskifte det på sigt?

Hver faktor vejer lige meget i vores metode. Jeg bruger følgende formel for at nå frem til et endeligt tal:

((Tilbehørsscore (25%) + Sugeydelsesscore (25%) + Brugervenlighedsscore (25%) + Vedligeholdelsesscore (25%)) / 4) = Score

Se scoringerne af mine anmeldelser af støvsuger i oversigten nedenfor.

Beholderstøvsugere anmeldelser

StøvsugerTilbehør (25%)Sugeevne (25%)Anvendelighed (25%)Vedligeholdelse (25%)Score (100%)
AEG VX82-1-ÖKO7/108.5/10
8/10-7,5/10-7/10*
10/106.5/108/10
Philips FC8784/099.5/108.5/10
8/10-7/10-10/10*
10/106.5/108.6/10
Philips FC9745/097.5/108.5/10
8/10-8/10-8/10*
9.5/109/108.6/10
Bosch BGL8SIL57.5/107/10
7,5/10-7/10-6/10*
8/108/107.6/10
Miele Boost CX1 Parquet8/107/10
8,5/10-7/10-7/10*
10/108/108.3/10

* Sugeevne på: Trægulve – Tæppe – Dyrehår

Mål i støvsuger anmeldelser

Udover de fire vigtige forskningsfaktorer, måles standardspecifikationerne for støvsugere også. Hertil bruges forskellige måleinstrumenter, blandt andet en specialfremstillet “Vacuum Gauge” til at måle støvsugerens sugekraft i (kilo) Pascal.

I støvsugeranmeldelserne måler vi følgende specifikationer som standard:

  • Sugeeffekt (kPa)
  • Luftstrøm (m/s)
  • Lydniveau (dB)
  • Rækkevidde: Ledningslængde (meter) eller batterilevetid (minutter)
  • Vægt (kilogram)Zuigkracht (kPa)

philips-fc974509-powerpro-expert-sugekraft

I videoen nedenfor viser jeg, hvordan en anmeldelse fungerer.

Hvorfor kan du stole på mine anmeldelser?

Først og fremmest er det vigtigt at vide, at jeg selv købte hver eneste støvsuger til mine anmeldelser. Jeg tager ikke imod gratis støvsugere, så jeg kan ikke på nogen måde blive påvirket i mine anmeldelser.

Det er også godt at fortælle, at jeg har været aktiv i en verden af ​​husholdningsapparater i over 10 år. For at holde min viden indenfor støvsugerområdet opdateret, har jeg opbygget et stort netværk af specialister indenfor denne niche og jeg følger de seneste nyheder tæt.

FAQ: ofte stillede spørgsmål om anmeldelser af støvsuger

Hvordan udføres en støjmåling?

Vi måler støjniveauet på en støvsuger med en decibelmåler. Vi undersøger støjniveauet ved højeste effekt, med en tom støvbeholder og på en hård gulvtype.

Hvordan vurderes en støvsuger i sidste ende?

Slutresultatet for en støvsuger bestemmes ud fra fire forskellige faktorer: tilbehør, sugeevne, brugervenlighed og vedligeholdelse. Hvert element vejer lige meget for den endelige dom.

Hvordan udfører du målingerne i anmeldelser?

Vi bruger forskellige måleinstrumenter. Vi bruger en vakuummåler til sugekraften. Vi måler AirFlow med en lufthastighedsmåler. Vi bruger en decibelmåler til lydniveauet.

Hvorfor kan du stole på vores anmeldelser?

I årevis har jeg fordybet mig i støvsugernes verden. Jeg følger de seneste nyheder tæt og holder mig gerne orienteret om den seneste udvikling. At kombinere dette med test af støvsugere skaber en værdifuld og pålidelig kombination: Jeg ved, hvad jeg taler om. Det er godt at vide, at jeg har købt hver eneste støvsuger selv. Jeg accepterer ikke gratis støvsugere for at sikre min pålidelighed.

Hvorfor laver du anmeldelser af støvsuger?

Der er mange ‘bedste støvsuger’-lister tilgængelige online. Disse er ofte baseret på ingenting. Du kan kun sige, om det er en god støvsuger, hvis du selv har testet den. Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde det bedste valg og liste de bedste støvsugere.

Hvem udfører disse støvsuger anmeldelser?

Jeg har selv udført de anmeldelser, der er offentliggjort på min hjemmeside. Der er ikke givet nogen anmeldelser: Jeg har faktisk ejet hver eneste støvsuger. I mange tilfælde understøtter jeg også mine anmeldelser med videoer, hvor du kan se mig!

Hvordan udvælges støvsugere til anmeldelserne?

Når nye støvsugere introduceres, kan vi ofte ikke vente med at teste dem grundigt. Udover nye støvsugere modtager vi af og til anmodninger om anmeldelse.
Vacuumtester
Logo
Enable registration in settings - general