Nieuwe Miele Boost CX1 Serie gelanceerd

nieuwe miele boost cx1
Foto: de nieuwe Miele Boost CX1. © Miele

Miele heeft een stofzuiger serie gelanceerd: de Boost CX1 serie. Het gaat hier om zeer compacte zakloze sledestofzuigers. De serie bestaat uit verschillende uitvoeringen: zo is er een stofzuiger voor dierenharen en een variant voor houten vloeren.

Miele Boost CX1: kleine stofzuiger zonder zak

De Miele Boost CX1 heeft een aantal bijzondere kenmerken. Zo is de stofzuiger super compact. Hiermee is deze zakloze stofzuiger zeer wendbaar en kan hij bijvoorbeeld op een traptrede staan. Hoewel het geen draadloze stofzuiger is, is er alsnog sprake van een prima werkbereik. HIj heeft namelijk een snoerlengte van 7 meter.

Net als bij veel andere stofzuiger series komt de Miele Boost CX1 in verschillende uitvoeringen. Het gaat om de volgende typen:

 • Miele Boost CX1 Cat & Dog: hierbij krijg je een combi- parket en turboborstel voor dierenharen en tapijt.
 • Miele Boost CX1 Parquet: bij deze uitvoering krijg je een parketborstel, waarmee het een interessante stofzuiger voor parket is.

Door de combiborstel gaat het hier om een veelzijdige zakloze stofzuiger.

TrackDrive en Vortex technologie

Miele heeft de Boost CX1 voorzien van TrackDrive. De sledestofzuiger volgt je probleemloos: zelfs scherpe bochten zijn geen enkel probleem voor deze stofzuiger met grote wielen. Onder de motorkap ontdekken we de Vortex technologie van Miele: de stofzuiger heeft een enorme zuigkracht en een reinigingsvermogen van 890W.

In onderstaande video is de nieuwe Miele Boost CX1 in actie te zien.

Prijs en beschikbaarheid

De Miele CX1 Boost is per direct beschikbaar bij diverse verkooppunten in Europa. Het instapmodel kost 289 euro: de uitgebreide Cat & Dog en Parquet uitvoeringen kosten 340 euro.

Op zoek naar een nieuwe stofzuiger zonder zak? Bekijk dan de beste zakloze stofzuiger op dit moment.

Robbert Tigchelaar

Robbert Tigchelaar

Robbert Tigchelaar is de oprichter van Vacuumtester.com en is een ware stofzuiger-guru. Met meer dan 10 jaar ervaring in de wereld van elektronische apparaten weet hij als geen ander wat belangrijk is bij een stofzuiger. Als er een nieuwe stofzuiger verschijnt, staat hij dan ook te trappelen om deze uitgebreid te testen.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Vacuumtester
   Logo
   Enable registration in settings - general